dinsdag 28 juni 2011

afslankcursus in de Haagse Beemden

Alvast een tipje van de sluier opgelicht...met ingang van 13 september a.s starten gewichtsconsulente Ingrid van Nispen en ik met groepsbijeenkomsten om een gezond gewicht te bereiken.
Deze cursus, "gezond afvallen", zal gehouden worden in sociaal-cultureel centrum " het Kraaienest", aan de Tweeschaar in Breda. Ook gaan we (zo eens per maand) een proeverij/kookdemonstratie houden.
Het wordt een toegankelijke cursus, met in- en uitstroommogelijkheid. Continuïteit is echter wel de garantie voor succes, met afname van 5 of 10 cursusavonden hanteren we daarom ook een lager tarief. We gaan werken met thema's en inbreng van cursisten wordt zeer op prijs gesteld. Tijdens de inlooptijd wordt de cursist gewogen en dit wordt bijgehouden. Iedere cursist krijgt een informatiemap die elke bijeenkomst wordt uitgebreid. Zo wordt een leuk naslagwerk opgebouwd.
Voor tarieven en meer info: houd de -website- in de gaten...
Bij aanmelding vooraf (tot uiterlijk 5 sept)betaalt u géén inschrijfkosten!
Ingrid en ik hopen op een gezellige, inspirerende en elkaar motiverende groep die op een gezonde manier een gezond gewicht wil bereiken. U bent van harte welkom! Wij hebben er erg veel zin in!

1 opmerking:

  1. Hoi Karin,
    Je hebt weer een mooi stukje geschreven!
    Ik heb er ook erg veel zin in!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen