dinsdag 13 september 2011

Wandelclub "de Schoenveter"

Wandelen is heerlijk, maar steeds dezelfde omgeving gaat weleens vervelen...daarom deze tip. Ik ga zeker een keer mee proef-wandelen!

De Schoenveter, opgericht op 1-1-2000, is een club voor mensen die houden van wandelen, fietsen, water, natuur en….. gezelschap. Maar het accent zal toch vooral liggen op wandelen. Ook zullen we regelmatig een weekeindje erop uit gaan in Nederland, België Frankrijk of……… , met de tent of in een huis(je). Het is niet verplicht om aan de wandeltochten deel te nemen of zelf wandelingen te organiseren – al kan de Schoenveter natuurlijk niet bestaan zonder deelnemers die tochten aanbieden

Momenteel hebben we bijna 60 leden, variërend in leeftijd van 30 tot 65 jaar. De verdeling dames – heren is ongeveer 50-50 en 80% is single. De club is niet al te groot wat inhoudt dat al naar een paar keer wandelen je bekende gezichten gaat zien zodat je niet een anoniem iemand blijft. Natuurlijk hoef je niet elke week te wandelen. Gelukkig maar anders zouden we elke week met een groep van 60 mensen op pad moeten gaan. Nu zijn er per wandeling gemiddeld 10 deelnemers. Als je wilt kun je natuurlijk een keer meelopen om de sfeer te proeven.

Binnenkort wandeltochten o.a. in Dordrecht, Biesbosch, Gouda.

Zin om mee te doen?

Voor EUR 7,50 ben je lid tot 1 januari 2012 en voor 19,95 zelfs tot 1-1-2013. Voor die prijs ontvang je informatiepakketjes. In deze pakketjes vind je steeds de activiteiten ermeld voor de komende 4 maanden. Verder zullen we enige advertenties plaatsen om het aantal leden uit te breiden.

Het contributiebedrag wordt benut ter dekking van de kosten voor advertenties, e-mail en internet en evt. kosten kaartmateriaal. Verder wordt er jaarlijks een grote BBQ gehouden evenals een nieuwjaarsborrel en/of paasbrunch of andere leuke dingen.


We hopen dat we voldoende mensen enthousiast kunnen maken om mee te doen, maar ook een aantal die het leuk vinden om met nieuwe ideeën te komen, te gidsen en of organiseren van activiteiten zodat we er een leuke en gezellige club van kunnen maken.

Dus strik je veters en join de club.
contact via: schoenveter2000@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten